WIJ ZIJN 5M

We stellen onze klanten op de eerste plaats en we waarderen verantwoordelijkheid, integriteit, teamwerk, behendigheid en passie om impact te maken!

WAT WE VOOR
U KUNNEN DOEN

- "Twijfel er nooit aan dat een kleine groep doordachte, toegewijdemensen de wereld kan veranderen. Het is het enige dat ooit heeft gedaan. "

WIJ MAKEN
KWALITEITSSOFTWARE

"Twijfel er nooit aan dat een kleine groep doordachte, toegewijdemensen de wereld kan veranderen. Het is het enige dat ooit heeft gedaan. "

OVER ONS

“Gemotiveerde groep van competente en ervaren software-ingenieurs en ontwerpers”

OUTSOURCING

5M softwarebiedt near-shore software outsourcing aan EU-landen (gericht op Nederland en West-Europeselanden). We hebben een strategisch partnerschap met enkele Nederlandse bedrijven. Softwareontwikkeling wordt gedaan door onze software-ingenieurs/architecten in Servië.

ONDERZOEK

We investeren veel in het upto date blijven met de nieuwste technologieën en deze te integreren met ons eigen werk. Wefocussen op Internet of Things, data-analyse en machine learning.

EIGEN PRODUCTEN

Onze belangrijkste producten zijn: Fitnessclubbeheer entrainingsassistent (FitSprite), klantrelatiebeheer voor kleine bedrijven (CRM4SME’s).

WARROM ONS

Wij bieden softwareoplossingen op maat die aansluiten op uw zakelijke behoeftes. Onze software-ingenieurs hebbenuitgebreide kennis van de nieuwste programmeertalen, platforms en tools.

Hoogwaardige en efficiënte software-ontwikkeling

 • Hoogwaardige software ontwikkelaars
 • de selectie van software ingenieurs is zeerstrict
 • Ze zijn allemaal goed opgeleid en ervaren, met Master diploma’s in ComputerScience
 • Near-shore diensten
 • Zelfde tijdzone
 • zelfde cultuur
 • Duidelijke communicatie tijdens kantooruren via e-mail,skype, telefoon en indien nodig zelfs persoonlijk contact
 • Zeer goede kwaliteits/kost verhouding
 • Omdat een tevreden klant voor ons het belangrijkst is, geven we eengeld-terug-garantie voor outsourcingdiensten.
 • De klant hoeft GEEN RISICO te nemen
 • - We komen zoveel mogelijktegemoet aan de wensen van onze klant (te beginnen met de service die we bieden tot deprijs die de klant moet betalen voor onze diensten)

Geld terug garantie

Flexibele werkwijze

 • Als het gaat om de manier vanwerken, zijn we zeer flexibel
 • het is mogelijk dat de Servischeingenieurs op afstand werken
 • maar het is ookmogelijk dat ze gedeeltelijk bij de klant werken
 • Daarnaastkunnen onze software-ingenieurs deel uitmaken van het ontwikkelingsteam van de klant ofkunnen ze projecten zelfstandig uitvoeren en complete software-oplossingen leveren

Wilt u aan een project werken met ons?

Wij bieden softwareoplossingen op maat die aansluiten op uw zakelijke behoeftes. Onze software-ingenieurs hebbenuitgebreide kennis van de nieuwste programmeertalen, platforms en tools.

BEL ONS

SOFTWARE OPLOSSINGEN

Wij zijn gericht op het uitstekend maken van enkele oplossingen dieinspelen op de behoeftes van echte eindgebruikers en naadloos zijn geïntegreerd in hun workflows.We maken deze oplossingen samen met geselcteerde eindgebruikers en passen ze per klant aan.

Ontwerpen
Ontwikkelen
Implementeren

Gym Management

FITSPRITE

Een slimme digitalebeheeroplossing voor modern fitnessondernemers

 • Online platform met een bijbehorende mobiele applicatievoor het beheer van uw fitnesscentrum, sportschool, gezondheids- of yogaclub.
 • Ledenregistratie, dagelijkseplanning, financiën en factuurbeheer, stapsgewijze video's, meldingen voor al uw leden
 • Volg uw belangrijkste zakelijke prestatieindicatoren. Begrijp uw klantgedrag. Analyseer trends en duw uw merk vooruit

&

Klantenrelaties Manage

Customer relationship manager

Beheer uwklanten, leveranciers, bestellingen, facturen, etc. op één plaats vanaf elke locatie.

CRM4SME is een cloudoplossing waarmee u uw bedrijfsinteracties met uwklanten en leveranciers kunt beheren. Het automatiseert bestel- en factureringstaken en biedt dataanalyse over de geschiedenis van klanten / leveranciers, zodat u uw zakelijke relaties kuntverbeteren en optimaliseren en uw winst kunt verhogen.

CRM4SME

ONS MOTTO IS

"Twijfel er nooit aan dat een kleine groep doordachte, toegewijdemensen de wereld kan veranderen. Het is het enige dat ooit heeft gedaan. "

ONDERZOEKSINSPANNINGEN

5Mict streeft ernaar de wetenschap op specifieke gebieden vooruitte helpen en innovatieve oplossingen te creëren die reële behoeften van hun klanten addresseren.

We richten onze onderzoeks activiteiten op drie verschillende gebieden: MachineLearning, IoT en Big Data Management

TOOL MANAGER

We richten onze onderzoeks activiteiten op drie verschillende gebieden: MachineLearning, IoT en Big Data Management

Met Internet of Things kunnen computers deomgeving voelen en de context begrijpen waarin ze werken. Dit helpt enorm bij het automatiserenvan vele processen, evenals bij het toepassen van kunstmatige intelligentie en machine learning opde gegevens verkregen van IoT. We overwegen IoT toe te passen voor het welzijn van mensen envoor vermogensbeheer
TOOL MANAGER

ONTWIKKELING

Toolmanager is een samenwerkingsproject tussen drie MKB-bedrijven (2MEngineering, 5M Softwareen UV Smart), het project wordt ontwikkeld door experts op het gebied van zowel IoT als datamanagement.

GEZONDHEIDSZORG

Tool-Manager is vooral een effectieve oplossing voor een ziekenhuisomgeving. Met detoename van de werkdruk en personeelsproblemen, zijn ziekenhuisinstellingen op zoek naarinnovatieve manieren om personeel te ontlasten en tijd beschikbaar te maken voor patiëntenzorg.Het gebruik van een (IoT) Tool manager die werkprocessen automatisch meetbaar en traceerbaarmaakt, is innovatief en met name voor het verplegend personeel wenselijk.

VOORBELD VAN VELDGEBRUIK

Wanneer een medisch apparaat met een tag wordt opgehaald, kan de gebruiker de statusonmiddellijk lezen: is dit apparaat klaar en veilig voor medisch gebruik? Naast het lokaliseren van hethulpmiddel en het lezen van de status, wordt de desinfectiestatus toegevoegd voor gebruik in hetziekenhuis

Zonder denoodzaak van een complex administratief systeem, kan het ziekenhuispersoneel alle benodigdeinformatie via een app in realtime en in één oogopslag krijgen, zonder kostbare tijd te verliezen.

"Een investering in kennis levert de besterente op."

Benjamin Frankelin

NEEM CONTACT OP

Vul het formulier in om contact op te nemen met 5M software. Als u wiltdat wij u bellen, vermeld dan uw telefoonnummer.

We strevenernaar binnen 48 uur per e-mail te reageren. U kunt ons ook op sociale netwerken vinden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

CONTACT INFO

Sterkenberg 642, 5653 NP Eindhoven, The Netherlands

email adress

info@5msoftware.nl

VOLG ONS